NATS

1986-1992

NATS es formen l’any 1986, sent un dels grups pioners del que es va venir a anomenar “rock català”. Format al seu inici per Josep  Clariana, Carlos Rom, Jordi Pallarès i Marcel Aragonès, comencen a tocar per sales i pubs del Camp de Tarragona, així com a festes majors fins que el 1990 publiquen el seu primer disc: “Cor a l´Atac”. Aquest disc els situa com un dels grups punters del panorama musical de la demarcació, i obtenen reconeixement amb el 5è lloc als Èxits d’Or, darrera Sopa de Cabra, Sau, Els Pets i Sangtraït.

1992-1995

Això els permet fitxar per una multinacional per treure el seu segon disc, “Obre la teva Ment” 1992. La maduresa assolida pel grup es fa evident en aquest disc i en els seus directes. Sonen a les principals ràdios i programes musicals de TV del país. El 1994, treuen el seu tercer disc, “Maníac”,(Picap) amb col·laboracions com les de Lluís Gavaldà (Els Pets) i Pemi Fortuny (Lax´n ´Busto).
Després de la Gira de Maníac, el grup se separa, i tres dels seus components formen Baked Beans, però això és una altra història…

2011-2013

El 2011 en Jordi Pallarès mor després d’una llarga malaltia. Motiu pel qual, NATS es reuneixen per fer-li un homenatge tornant a tocar per a ell. D’aquesta reunió tornen a sorgir les ganes de tocar i de passar-ho bé junts, així com l’edició d’un disc recopilatori, “Després de tot…” (Picap 2013), que inclou un tema inèdit: “Himne Màgic”.

Avui ja tenen les noves cançons pel seu nou disc No estem sols amb tots els temes nous amb la seva nova formació, que inclou a Aleix Gallifa i Joan Messeguer.

Discografia

1990 Cor a l’atac (Dro-Sony)

1992 Obre la teva ment (Dro-Sony)

1994 Maníac (Picap)

2013 Després de tot… (Picap)

2017  No estem sols (Rock CD Records)